Tudathangoló 2015


Objektív valóság nincs, ahogyan nincs objektív szemlélője, tapasztalója sem.
Mindenki olyan világban él, amilyent megenged magának.
Azt, hogy ma milyen életet élsz, milyen válaszutak elé érsz, milyen döntéseket hozol és hogyan reagálsz, meghatározza számtalan dolog: a karmikus batyu, amit magaddal cipelsz, a neveltetésed, beléd vert igazságok, vallásod vagy épp annak a hiánya, érzelmi reakció-mintáid, gondolatsémáid, eszme- és hitrendszered, vagyis a látásmódod.

Van lehetőség ezekkel dolgozni, ezeket feltárni, megvizsgálni: mi szolgál engem és hoz boldogságot, elégedettséget, és mi az, ami miatt mindegyre kátyúban landolok?

A következő félévre hirdetett Tudathang-programok mindegyike egy módja annak, hogy a fenti kérdésre válaszolni tudj. Különféle módokon, mindig ezzel dolgozom: azért vagyok, hogy te közelebb kerülj magadhoz, tisztán lásd önmagad - és így szabadon dönthess a saját életed kérdéseiben. Ehhez használom elsősorban az asztrológiai, a biologikus tudásomat, a Recall Healing módszereit, a meditációs és energetikai gyakorlatokkal szerzett tapasztalataimat.

Az aktuális eseményeket összegyűjtve ezen az oldalon tudod böngészni: http://tudathang.hu/aktualis/.

Aztán a neked tetsző programok nevére kattintva eljutsz a program bővebb leírását tartalmazó oldalra.

A 2015 első félévének legnagyobb terve számomra: a Tudathangoló kurzus, amelynek 10 napja alatt olyan (ön)ismeretekre és módszerekre teszel szert, amilyeneket egy helyen máshol nem kapsz meg, és nem mellékesen a kurzus végére újjászületve állsz a második félév előtt. Erről ismertető előadást is tartok majd. 
Az év első programjával (január 4-én) máris hatalmasat léphetsz a sokkal boldogabb életedbe. "Soha nem késő, hogy boldog gyermekkorod legyen" a műhelyfoglalkozás neve.
Megtartom január 10-11-én a mindig várt thai talpmasszázs tanfolyamot is, és lesz egy műhelyfoglalkozás, amelyen a kranioszakrális kezelés leghatékonyabb fogásait sajátíthatod el, thai masszázs elemekbe ágyazva.
Nézegesd meg a programokat, válogass, dönts és jelentkezz!

Olvasnivalót is kínálok: szeretettel hívlak meg napi/kétnapi időszerű gondolataim olvasására. Ezt megteheted a blogoldalam (www.tudathang.blogspot.hu) vagy a Facebook oldalam (www.facebook.com/tudathang) követésével. Mindkettő nyilvános, nem igényel regisztrációt.

Szeretettel várlak olvasóim közé, szeretettel várlak a foglalkozásokra!


Márton Ibolya
+36-30-9150369