Szeretet ideje - ereje

Lányok, nők, asszonyok! Szeretnétek, hogy igazi, valódi, tetterős, élettel teli, cselekvő, lenyűgöző, bátor, félelmet nem ismerő, találékony és mindent megoldó FÉRFI legyen a társatok?
Semmi mást nem kell tenni érte: csak szeretni. Elfogadni, befogadni, kedvességgel, melegséggel körülölelni, megértő, lelket simogató szavakkal támogatni, tápláló, szeretetben készült étekkel táplálni. És ettől lesz Ő Férfi, Te pedig Nő.
Nem attól, ha követelőzöl, számon kérsz, elvársz, rátromfolsz, szemrehányást teszel és a fejedet csóválod elégedetlenségedben.
Lásd meg a társadban azt a jót, amiért megszeretted és erősítsd - meg fogsz lepődni, hogy milyen hatalmas és rettenthetetlen férfivá tud válni egy hétköznapi ember, ha a nő szeretetében feloldódhat.
Szavaimat a bolygók jelenlegi helyzete inspirálja: Vénusz, Hold, Jupiter alkot úgynevezett átfutó trigont az égen: szeretet, harmónia, lelki-érzelmi ráhangolódás, elfogadás, végtelen nagy mértékben: ez van az égre rajzolva, ez az energia hat ma át minket. Kívánom, hogy minden napra jusson.
Akinek épp megszakadt a kapcsolata az elmúlt hónapok viharában, és még nem érett a helyzet egy nagy szerelemre, annak az életében ez az energia reményként jelenhet meg: annak reményeként, hogy van még vágy a szívben egy valódi kapcsolatra, az ideális társra. Annak reményeként, hogy van még élet a pusztultnak hitt lelki tájon.
Sok múlik a nő szeretetén. Ha nem rettensz meg tőle, merd elhinni, élni, tapasztalni: minden múlhat azon, hogy szeretni tudsz-e. Persze, hogy tudsz, hát tedd!

Márton Ibolya, Szeged - www.tudathang.hu - tudathang@gmail.com