Apró cseppekből lesz a zápor

Mindig, minden nap fontos, megkerülhetetlen, elengedhetetlen, hogy gondolatainkért, szavainkért, cselekedeteinkért vállaljunk felelősséget. Ma estétől, amikor a kényszerítő erejű sorsbolygó, a Szaturnusz, a Nyilas jelébe lép, hatványozottan érezhetjük a bőrünkön a könnyelműség, a másra mutogatás, az oda nem figyelés, a nemtörődömség, a dolgok fölött való szemet hunyás, az ábrándokba merülés, a rózsaszín fellegekben téblábolás súlyát.

A Szaturnusz jegyváltása a következő három évre meghatározza életünket a magasabb rendű ideáink, a látásmódunk, az életünk szervezése vonatkozásában általában, és még kinek-kinek a saját személyes horoszkópja alapján a különböző életterületeken.

Legyünk tisztában azzal, hogy nem lehet kibújni az ok és okozat törvénye alól. És ez hihetetlenül nagyszerű és pozitív hír: hiszen minden esélyünk megvan arra, hogy csodálatos életet teremtsünk és éljünk, felismerve a helyzetekben a SAJÁT FELELŐSSÉGÜNKET.

A valóságtól elrugaszkodott, lila ködbe burkolt, önbecsapó ábrándjainkat a Szaturnusz úgy durrantja szét, mint légbuborékot (a sarlójával).
Ugyanakkor minden segítséget megad, amikor tisztán, átgondoltan, felelősségteljesen létezünk.

Teremtsünk minden nap olyan valóságot magunk és szeretteink számára, amelyben minden holnap reggelén boldogan és elégedetten ébredünk fel.

A téma megérdemel egy hosszabb blogbejegyzést, amivel hamarosan jelentkezem.




Márton Ibolya - www.tudathang.hu - tudathang@gmail.com