Asztrokotta - ízelítő

Két héttel ezelőtt a szegedi Agykontroll Klub meghívására tartottam egy előadást arról, hogy az én kezemben, értelmezésemben mi az asztrológiai tudás. A születési horoszkópunk elemzése és a hozzá rendelhető segédhoroszkópok használata olyan, mintha ablakot nyitnánk önmagunkra, amelyen keresztül mindent tisztán, zavaró érzelmek és merev elképzelések nélkül láthatunk. Olyan, mint egy ajtó, amelyen át saját magunkhoz jutunk el.
A mellékelt videó rövid, 6 perces ízelítő ama estről.
Figyelmeztetés! Ne vedd személyesre az elhangzottakat, akkor sem, ha érintett vagy, hiszen az egész egy játék volt, amelynek kis részét láthatod.
Szakmai adalék. A Nap helyzete, amelynek alapján csillagjegyekről beszélünk, a személyes horoszkópodban a legritkább esetben elsődleges fontosságú.



Ha szeretnél többet tudni ebben a témában is, sok más hasznos dologgal megfűszerezve, hogy tudd, ki vagy, és miért pont úgy működsz, ahogy, illetve miért éppen azok a problémáid, betegségeid vannak, amik vannak, akkor két kurzusomat tudom jó szívvel ajánlani számodra - ezeket itt találod: http://tudathang.hu/tudathangolo/
http://tudathang.hu/soha-nem-keso-hogy-boldog-gyermekkorod-legyen/


Tudathang - Márton Ibolya - Szeged - www.tudathang.hu - tudathang@gmail.com