Miután az elmúlt napok azt támogatták, hogy saját szerepünket a saját történeteinkben felismerjük – vagy legalábbis elkezdjünk egy ilyen irányú elmélyülést, most annak jön el az ideje, hogy így megtalált igazságainkat érthetően meg is fogalmazzuk magunk és esetleg mások számára. Nem is lesz meglepő, ha mindeközben szédítő sebességgel újabb felismerés-rohamok törnek ránk. Ahogy szavakba formálódnak sejtéseink, meglátásaink, úgy alakul nézőpontunk is, amellyel önnön belső mozinkat látjuk.
A Skorpió jegyében járó Naphoz, Szaturnuszhoz és Merkúrhoz csatlakozott a Hold is, így ha nem figyelünk oda, könnyen esünk az önmarcangolás  és ugyanakkor a másik hibáztatásának csapdájába, és tesszük mindezt ráadásul hangosan.
Hasznosabb, ha inkább belső utakat járva, józanságunkat megőrizve haladunk azon az úton, amelynek végén csupasz önvalónkkal van randink. Segítségünkre lehet ebben az asztrológia - www.tudathang.hu/asztrologia - és a Recall Healing - www.tudathang.hu/recall-healing - is, és akár egy jó masszázs vagy meditáció során is meglepő dolgokra bukkanhatunk önmagunkban.
Készüljünk rá kellemes izgatottsággal és szívet-lelket melengető örömmel, hiszen kivételes, egyedi és megismételhetetlen csodában lehet részünk. :)
Márton Ibolya - www.tudathang.hu - tudathang@gmail.com